Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

Világkupa győzelem Lonatóban

Aranyérmet nyert Krajnyák Zsuzsa a lonatói kerekesszékes Világkupa A kategóriás női párbajtór versenyében. Zsuzsi ezzel az összetett Vk-pontversenyt is megnyerte - Dani Gyöngyihez hasonlóan. Vasárnap a csapatversenyt is megnyerte párbajtőr-válogatottunk.

 

Szép magyar sikereket hozott a lonatói kerekesszékes Világkupa-verseny. Krajnyák Zsuzsa megnyerte az A kategóriás női párbajtőr versenyt, és ezzel az összesített pontversenyben is az első helyen végzett. A B kategória női párbajtőr-versenyében Dani Gyöngyi ezúttal ötödik lett, de ez is elegendő volt ahhoz, hogy Zsuzsihoz hasonlóan ő is megnyerje az összesített Világkupát.

Másnap a csapatversenyen nem talált legyőzőre női párbajtőr-válogatottunk. A Krajnyák, Dani, Juhász összeállítású együttes a döntőben Hongkongot győzte le 45:38-ra.

 

Lonato, kerekesszékes vívó Világkupa-verseny. Női párbajtőr A-kategória: 1. Krajnyák Zsuzsa, ...16. Juhász Veronika. Női párbajtőr B-kategória: 5. Dani Gyöngyi. Férfi párbajtőr: 26. Juhász Tamás. Férfi kard: 9-16. Osváth András. Női kard: 5-8. Hajmási Éva.

Női párbajtőrcsapat: 1. Magyarország (Dani Gyöngyi, Juhász Veronika, Krajnyák Zsuzsa).

Képek

Taekwondo farsang - 2019.03.01. című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41