Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Mohamed Aida ismét edz

A 38 éves vívónő a babavárás idején végig aktív volt, a vívóterembe is lejárt iskolázni, bár a mozgékony Olívia mellett egyébként sem lehet lustálkodni.

"A szülés könnyebb volt, mint amire készültem, jól tűrtem a fájdalmakat. A felszedett 19 kiló már majdnem eltűnt, ami köszönhető annak is, hogy újból lejárok a terembe iskolázni mesteremmel, Solti Antallal. Lassan a vívást is elkezdem majd, bár egyelőre nehéz megszervezni a napunkat, alakulóban van az új életritmusunk" nyilatkozta Aida.


Aida reggel elviszi Olíviát az oviba, aztán rohan haza a picihez, akire addig anyukája vigyáz, de előfordult már, hogy vitte magával a vívóterembe. Leila ugyanis nappal nagyon nyugodt, éjszaka viszont gyakran felpattan a szeme, így két-három óránként kell kelni hozzá.

Aida egyébként nem zárta ki, hogy indul a júliusi vívó VB-n. "A versenynaptárban eredetileg augusztusban szerepelt a VB, és úgy terveztem, azon már ott leszek. Ám egy hónappal előbbre hozták, és így már neccesebb. Igaz, az olasz Valentina Vezzali szülés után két hónappal világbajnokságot nyert" – tette hozzá.Ha a VB-szereplés végül nem is jön össze, a szeptemberben induló Vk-sorozat állomásain már százszázalékos állapotban akar szerepelni, a decemberi országos bajnokságon pedig éremmel szeretné megörvendeztetni az UTE-t.

(Forrás: BorsOnline)

Jó felkészülést és eredményekben gazdag versenyzést kívánunk!!!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41